ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΤΕΕ) ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

Ενημερωτικό Δελτίο της 04-07-05 (Γράφτηκε 22-06-05)

1 ον .

Να πως η Παράταξή μας Εκπροσωπεί το 72% των Ελλήνων και το 56% της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης κατά της Παγκοσμιοποίησης.

 

Η Παράταξή μας ιδρύθηκε αρχές του 2000 με το σύνθημα που εκφράζεται στο σήμα - λογότυπό της, δηλαδή : Όχι στην Παγκοσμιοποίηση = Σαλατοποίηση φυλών, θρησκειών και πολιτισμών. Όχι στην αφύσικη, απάνθρωπη και άθεη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όχι στο Δικομματισμό και στις Μονοκομματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες φανερά και απροκάλυπτα πλέον προωθούνται από τη ΄΄ Νέα Τάξη Πραγμάτων της Νέας Εποχής της 3 ης χιλιετίας΄΄, καθ΄ όσον οι εντολές της προς τα Κράτη, μέχρι της πλήρους επιβολής της σ΄ αυτά, πρέπει να έχουν μόνο έναν αποδέκτη, ένα μόνο δικό της αρχιεξουσιαστή, τον Πρόεδρο ή τον Πρωθυπουργό. Γι΄ αυτό το λόγο εξ΄ άλλου σ΄ όλες τις αλλαγές των Συνταγμάτων, όπως τα αναπροσαρμόζουν, οι ΛΑΟΙ χάνουν κεκτημένα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ [ Βλέπετε το Ευρωσύνταγμα, αλλά και τα ΟΧΙ ].

 Παραθέτουμε από την ιστοσελίδα της ΤΝ S ICAP της 6-6-05 τα εξής:

Παγκοσμιοποίηση : Η κοινή γνώμη (Παγκόσμια Δημοσκόπηση σε 64 χώρες) Πολύς λόγος γίνεται για την παγκοσμιοποίηση. Και αυτό όχι μόνο επειδή περισσότερο από καθετί άλλο σηματοδοτεί την εποχή μας, αλλά και επειδή ως έννοια και ως φαινόμενο διχάζει.

Ποια όμως είναι η άποψη των πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο για την παγκοσμιοποίηση; Δημιουργεί τελικά περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει; Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα απαντά η έρευνα που πραγματοποίησε η TNS ICAP σε συνεργασία με την Gallup International Association σε 64 χώρες σε 5 ηπείρους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναδεικνύουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης καθώς το 56% πιστεύει ότι τελικά η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει... και η ΕΛΛΑΔΑ είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό ατόμων τα οποία συμφωνούν με την άποψη αυτή (72%).

Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο των 64 χωρών, το 56% των πολιτών είτε απλώς συμφωνεί είτε συμφωνεί απόλυτα ότι η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει, ενώ το 30% είτε απλώς διαφωνεί είτε διαφωνεί απόλυτα με την άποψη αυτή. Η περιοχή που συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό ατόμων τα οποία κρίνουν αρνητικά την παγκοσμιοποίηση είναι η Ασία (64%). Αντιθέτως, η Αφρική είναι η μόνη περιοχή στην οποία το ποσοστό των πολιτών οι οποίοι κρίνουν θετικά την παγκοσμιοποίηση (50%) υπερτερεί του ποσοστού που την κρίνει αρνητικά (41%).

Σε επίπεδο χωρών, οι πέντε χώρες οι οποίες τάσσονται περισσότερο από τις άλλες κατά της παγκοσμιοποίησης είναι: η Ελλάδα (72%), η Ιαπωνία (71%), η Κροατία (70%), η Αυστρία (69%) και η Γαλλία (67%). Αξιοσημείωτο είναι ότι τρεις από τις πέντε αυτές χώρες είναι χώρες της Δυτικής Ευρώπης και δύο είναι κράτη-μέλη της Ε.Ε. Επίσης, το ποσοστό των πολιτών της Ελλάδας οι οποίοι απαντούν ότι «συμφωνούν απόλυτα» ότι η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει φτάνει στο 47%, ποσοστό το οποίο είναι σαφώς υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα (για παράδειγμα, στην Κροατία το ποσοστό του «συμφωνώ απόλυτα» φτάνει στο 34%, ενώ στην Ιαπωνία είναι μόλις 9%)
Αντιθέτως, οι πέντε χώρες με το υψηλότερο ποσοστό πολιτών που τάσσονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης καθώς η πλειοψηφία των πολιτών τους διαφωνεί με την άποψη ότι η παγκοσμιοποίηση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει είναι η Αλβανία (62%), η Νιγηρία (56%), η Ταϊβάν (53%), η Κένυα (52%) και η Αίγυπτος (52%). Είναι αξιοσημείωτο ότι ανάμεσα στις πέντε αυτές χώρες που είναι θετικά διακείμενες προς την παγκοσμιοποίηση δεν υπάρχει καμία χώρα της Ευρώπης αλλά ούτε και οι ΗΠΑ.

 Η ΕΛΛΑΔΑ είναι λοιπόν η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ κατά της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και αυτή η σημερινή διαπίστωση αναιρεί το σιωνιστικό Κισσιγκερικό σχεδιασμό: << Κτυπήστε τους ΄Ελληνες στις ρίζες τους>> ..για να περάσει η ¨Νέα Τάξη΄΄.

(Ας λάβουν αυτά υπόψη οι αρμόδιοι της Πολιτείας, του ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ)

Η Παράταξη δέχεται από πολλούς Συναδέλφους παράπονα, διότι το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, επί δίκαιων αιτημάτων τους και επ΄ αυτών των σιωνιστικών πρακτικών θα επανέλθει δριμύτερη.

2ον.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΑΝΑΚΑΜΨΗ

  Ενόψει των κινητοποιήσεων των συνδικαλιστικών οργανώσεων για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλά και για τα νέα φορομπηχτικά μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση στείλαμε επιστολή, προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ Γενική Δ/νση Οικονομικής Πολιτικής, με ΘΕΜΑ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και ΑΝΑΚΑΜΨΗ για να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι το δημόσιο χρέος μας κινείται ελικοειδώς εις το άπειρον, με αποτέλεσμα, βοηθούσης και της επιβαλλόμενης ΄΄φιλελευθεροποίησης της οικονομίας, δηλαδή του ανεξέλεγκτου των τιμών΄΄, οι άρρωστοι, οι πένητες, οι μικροσυνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι να κινούνται προς την απελπισία έως θανάτου.

ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ, ως λύση για το ανώδυνο γέμισμα του κρατικού ταμείου, τα εξής:

ΔΕΣΜΕΥΣΑΤΕ, άμεσα , στη βάση του, το μηνιαίο εισόδημα κάθε φυσικού προσώπου, που είναι ανώτερο από τα 1.500 ΕΥΡΩ.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΤΕ, άμεσα , κάθε φυσικό πρόσωπο (προστατευόμενο ή ανήμπορο) για την συμπλήρωση του εισοδήματός του μέχρι τα 500 ΕΥΡΩ, μηνιαίως.

ΕΠΕΝΔΥΣΑΤΕ τις διαφορές σε αναπτυξιακά έργα της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, της παιδείας, της πληροφορικής, της τεχνολογίας και σε έργα της πρωτογενούς παραγωγής αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, με στόχο την αυτάρκεια στην παραγωγή όλων των απαιτουμένων για τις ανάγκες της χώρας αγαθών, υπηρεσιών και ενέργειας.

ΔΩΣΑΤΕ εργασία σε κάθε ικανό άνεργο, αφαιρώντας ανάλογη επιδότηση.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ τα δεσμευόμενα μετά την ολική ανάκαμψη της οικονομίας.

ΘΕΣΠΙΣΑΤΕ νέο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ πλαίσιο στη βάση του ότι:

ΠΡΟΝΟΙΑ είναι η μέριμνα του κράτους ώστε να μην υπάρχουν πένητες ή ζητιάνοι και άρρωστοι χωρίς βοήθεια (εντόπιοι ή αλλοδαποί). Δηλ. η πρόβλεψη εξασφάλισης εκ του κρατικού προϋπολογισμού ενός βασικού επιδόματος αυτοσυντήρησης κάθε ατόμου και η εξασφάλιση της υγείας του κάθε πολίτη με δωρεάν κρατική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέχρι της πλήρους αποκαταστάσεως της υγείας του. ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι η ασφάλιση του κράτους από κάθε εχθρική επιβουλή και η δυνατότητα παροχής ίσων ευκαιριών και υπηρεσιών στον πολίτη, ώστε ο ίδιος, δια της ελεύθερης επιλογής της εργασίας του, να βελτιώνει το βασικό επίδομα της συντήρησης του εαυτού του και όσων άλλων ατόμων επιθυμεί.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ